Skip to Content

De eerste kindermulti gezoet met Stevia

kindermulti

Elke Dag Junior
De eerste kindermulti gezoet met Stevia

Vitals lanceert de eerste kindermulti met Stevia. Hoewel kauwtabletten zeer geschikt zijn voor kindermulti’s, waren de grote hoeveelheden suikers of synthetische zoetstoffen altijd een groot nadeel. Dat is verleden tijd met Elke Dag Junior die uitsluitend gezoet is met het natuurlijke en plantaardige Stevia. Een tweede groot voordeel is dat elke tablet 10 mcg vitamine D3 bevat zodat men er geen vitamine D druppels meer bij hoeft te geven.

Elke Dag Junior blinkt uit in samenstelling en opneembaarheid. De kauwtablet in de vorm van een olifantje bevat de meest natuurlijke en best opneembare vormen van vitamines, mineralen en andere essentiële voedingsstoffen. En in een dosering die ertoe doet. Elke Dag Junior zal de vergelijking met andere kindermulti’s glansrijk doorstaan!

Stevia

Stevia of honingkruid is een plant die van oorsprong uit Zuid- en Centraal-Amerika komt. In Japan, de Verenigde Staten en andere Westerse landen wordt deze gezonde zoetstof al tijden door grote bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie gebruikt. Sinds november 2011 is deze caloriearme zoetstof in Europa eindelijk toegestaan. Stevia is ook beschikbaar in de vorm van tabletjes, druppels en poeder voor in de koffie of thee en voor gebruik bij het koken.

Dagelijks gebruik

Elke Dag Junior is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar tot ongeveer 13 jaar. Het gebruiksvoorschrift is 1 kauwtablet per dag bij een maaltijd. Indien uw kind nog moeite heeft met het kauwen van tabletten, kunt u deze ook fijnmaken en bijvoorbeeld door de yoghurt of pap mengen. De Gezondheidsraad adviseert kinderen tot 4 jaar om dagelijks 10 mcg vitamine D extra te nemen bovenop de gebruikelijke voeding. Daaraan wordt voldaan met deze kauwtablet. Ook boven de 4 jaar is het raadzaam extra vitamine D te blijven gebruiken.

Prijs en beschikbaarheid

De Elke Dag Junior wordt onder andere aangeboden door complementair werkende therapeuten/artsen, zelfstandige drogisterijen/apotheken, reformwinkels en webwinkels. De verkoopadviesprijzen zijn € 11,95 voor 30 kauwtabletten en € 24,95 voor 90 kauwtabletten.