Skip to Content

Ergonomisch bad

ergonomisch bad

Bij bubbelbaden zijn we het al lang gewend: ergonomische zitplaatsen die je omsluiten in het warme water. Lekker onderuit hangen en een beetje dobberen, zonder je best te hoeven doen om op je plek te blijven zitten. Dát comfort zien we ook steeds vaker in de baden terugkomen. Vooral als je niet zo groot bent – en in een te groot bad dus snel kopje onder glijdt - is dat héél comfortabel.

Ronde vormen
Ook bij de douches zien we de ronde vormen terugkomen. Geen schimmelvretende rechte hoeken in de douchewand meer, maar een mooie organische curve. Natuurlijk met een extra brede deur. Wil je graag een vrijstaand rond bad? Maak dan je borst maar nat; deze badkamertrend is ineens zo hip dat het aanbod overweldigend is.

Geen douchebak meer
Het is even wennen, maar met een gelijkvloerse badkamer oogt het wel allemaal een stuk strakker. Wég met die douchebak, op naar de inloopdouche! Een groot voordeel is dat je badkamer gelijk een stuk groter lijkt. Een overloopgoot of drain vangt al het water netjes op. Quickdrain maakt bijvoorbeeld goten die je langs de rand van je (inloop)douche kunt plaatsen. Je kunt ze ook onder je douchedeur plaatsen. Handig!