Skip to Content

Feminosan uitstekend middel bij de overgang

Om overgangsverschijnselen te bestrijden maakt men in de natuurgeneeskunde veelal gebruik van fyto-oestrogenen uit soja. Maar het is gebleken dat lang niet iedereen hier resultaat bij heeft. Echter in Europa groeien volop kruiden met dezelfde fyto-oestrogenen. De isoflavonen uit Rode Klaver en Hop zijn de beste bronnen, voor ons, uit onze eigen biotoop, om overgangsverschijnselen zoals overmatig transpireren, opvliegers en slaapstoornissen te bestrijden. Bovendien bezit Hop de eigenschap prikkelbare gevoelens en onrust tegen te gaan.
OPC is een krachtige anti-oxidant en goed voor de bloedvaten en wordt met veel succes gebruikt bij onder andere spataderen. OPC’s zijn verdelgers van vrije radicalen. Als mensen ouder worden, komen spataderen vaker voor. Het is belangrijk om dit zo veel mogelijk tegen te gaan. OPC werkt tevens als versterker van andere stoffen zoals de fyto oestrogenen. Door toevoeging van OPC aan Hop, Rode Klaver en Angelica sinensis wordt ervoor gezorgd dat men aan slechts 1 tablet per dag voldoende heeft.

Taurine is een belangrijk aminozuur. Er is toenemend bewijs dat taurine een belangrijke regulator is van verschillende zenuw- en spiersystemen. Het vervult in het lichaam een belangrijke functie als neurotransmitter in de hersenen, antioxidant, galzuurconjugator en ontgifter. Het is goed voor het netvlies, de hersenen, een goede hartfunctie en het hartritme. In Feminosan is de taurine in de vrije vorm aanwezig. De combinatie van al deze ingrediënten helpen elkaar in de werking en hierdoor is Feminosan zo bijzonder effectief.

VOORDELEN VAN FEMINOSAN:
• Fyto oestrogenen betrokken uit Hop en Rode Klaver uit ons eigen biotoop, hierdoor betere biologische beschikbaarheid.
• OPC heeft een enorme toegevoegde waarde door zijn bijzondere eigenschappen op het gebied van het verbeteren van de elasticiteit van de vaatwanden.
• Taurine, het belangrijke aminozuur helpt bij het goed functioneren van hart en spieren.
• Slechts 1 tablet per dag is voldoende voor goed resultaat.
• Tabletten zijn makkelijk door te slikken.

Pot – 60 tabletten

Ingredienten per tablet:
OPC 70 mg
Rode Klaver extract 100 mg
Hop extract 50 mg
Angelica sinensis 100 mg
Magnesium 125 m
Taurine 250 mg

Neem 1 tablet per dag.
Dit product bevat geen: gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen.