Skip to Content

Sprookjescamping

sprookjeswereld

Met uw kleinkinderen naar een sprookjeswereld

Op de Sprookjescamping beleeft u iedere dag 1 groot sprookje: tandenpoetsen met Tati de Toverfee in de sanitairgebouwen, knuffelen met Bumpie de Beer, lekker gek doen met Droesem de draak en natuurlijk iedere dag een spectaculair theater met de sprookjesfiguren.

De Sprookjescamping is een echte familiecamping die gericht is op kinderen tot 11 jaar. Dit is terug te zien in alle faciliteiten die aangeboden worden: kinderdouches op hoogte zodat u niet hoeft te bukken om de kinderen te wassen, wastafels in verschillende hoogtes en familieruimtes. Bovendien geniet u zelf van vele luxe en comfortabele voorzieningen: zo kunt u onbeperkt gebruik maken van warm water en dus geen douchemuntjes, een jacuzzi om heerlijk te ontspannen en nog veel meer faciliteiten zodat u optimaal kunt genieten van een vakantie met uw kleinkinderen.

Iedere dag, ook buiten de schoolvakanties, is er een compleet animatieprogramma, dus er is altijd iets te doen en omdat zowel de buiten waterspeeltuin als het subtropische waterspeelparadijs slechts 30 cm. diep is, kunt u onbezorgd vanaf de kant genieten van de spelende kleinkinderen.

Opa en oma voordeelcheque
Met de opa en oma voordeelcheque kampeert u al voor slechts € 15,- met 2 personen op de Sprookjescamping en kunt u genieten van alles wat de Sprookjescamping én de omgeving biedt!
Wanneer u geen eigen tent of caravan heeft, zijn er ook verhuurmogelijkheden op de Sprookjescamping. U kunt kiezen voor een chalet, toercaravan of de Waard Tent, alleen compleet ingericht! Voor meer informatie kunt u ook altijd kijken op www.sprookjescamping.nl

Tot ziens op de Sprookjescamping!