Skip to Content

Thuis Apotheek

Thuis Apotheek

Wekelijks of maandelijks voor uw medicijnen naar de apotheek of arts/specialist? Dat is vanaf nu niet meer nodig! De Thuisapotheek bezorgt uw medicijnen namelijk thuis, op uw werk of zelfs op uw vakantieadres! Wist u bovendien dat u niet gebonden bent aan uw eigen apotheek?

Alle gangbare medicijnen die benodigd zijn bij chronische ziektes, worden door De Thuisapotheek geleverd. Nadat u bent ingeschreven wordt u door onze apothekersassistente gebeld om uw medicatie door te nemen. Binnenkort wordt op onze website bovendien een overzicht gepubliceerd, inclusief de werking en eventuele bijwerkingen van medicijnen.

De Thuisapotheek ziet het thuisbezorgen van medicijnen als service. Hier hoeven onze klanten dan ook niet voor te betalen. Indien een medicijn niet vergoedt wordt door uw zorgverzekeraar of er is een eigen bijdrage verplicht dan krijgt u een factuur toegestuurd. Deze kosten zijn gelijk aan de kosten die u nu gewend bent voor uw medicijnen bij te betalen.

Uw medicijngebruik houden wij nauwgezet bij en bij iedere levering ontvangt u uw medicatiepaspoort met een volledig overzicht. Uw arts is hoofd van de medicatie en krijgt een overzicht van de medicatie die wordt gebruikt en eventuele medicatie die via de specialist wordt voorgeschreven. Indien u een kuurtje nodig heeft kunt u deze halen bij uw eigen apotheek en dan uw medicatie paspoort meenemen. Interacties tussen medicijnen worden altijd in de gaten gehouden. Ook handig voor in het buitenland of op vakantie.

Omdat wij bovendien gespecialiseerd zijn in chronische ziekten, kennen wij ook die van u. Hierdoor kunnen wij u goed adviseren over het gebruik van medicijnen, eventuele bijwerkingen en bijpassende leef- en eetpatronen. U heeft zelfs de mogelijkheid uw ervaringen te delen met andere patiƫnten die dezelfde ziekte hebben.

Klik hier voor meer informatie over Thuisapotheek