Skip to Content

Verschillende glucosamine producten

Glucosamineshop

Ziet u door de bomen het bos niet meer door het grote aanbod van verschillende glucosamine producten? Als u de fora leest op internet ziet u deze klacht herhaaldelijk terugkomen. Glucosamineshop.nl is de eerste webwinkel in Nederland die een keuze maakt uit alleen de betere producten met glucosamine. Uit deze keuze hebben zij weer een test gedaan onder vijf categorie├źn.

De uitslag van deze test kunt u hier lezen.

In het assortiment treft u alleen goede glucosamine producten met de juiste dosering van 1500 mg glucosaminesulfaat (minimaal 1100 mg elementaire glucosamine). Dit is de dosering die gebruikt is bij diverse wetenschappelijk onderzoeken. Producten met een lagere hoeveelheid glucosaminesulfaat zijn niet in hun assortiment opgenomen.

Doordat zij zich specialiseren op glucosamine kunnen zij zich ook concentreren op grotere inkoop van merken tegen lagere inkoopsprijzen. Dit voordeel is terug te zien in de vorm van blijvende voordeelprijzen. Bij Vitakruid, GlucoMotion en Treedo producten is bovendien de kwantumkorting van toepassing.